hello all! welcome to nurin blog! jangan lupa follow nurin ya! nurin sayang kamu semua! muahh!
ini ialah post nurin.sila like dan comment!

Wednesday, 6 April 2011

kenalan dengan nurin please!

hye semua! boleh kenalan kah? nama saya nurin sofea binti jafri.. nurin berumu 10 tahun..sekolah di SK.ST PATRICK.. hobi nurin berenang.. kalau mau add nurin tekan sini.. kalau mau follow nurin tekan FOLLOW di bahagian bawah tu.. follow nurin yah.. jangan lupa! nurin follow kamu balik.. kalau t'lmpau bnyak cnthnya beratus sorrylah ya nurin ada yang enda follow.. t'lmpau bnyak bha.. nghee.. okeylah.. bye!

Tym choral speaking.!


hye kamu mau tau kah? kami pigi choral speaking di skolah masa hari sabtu..
best.. aku dngan sofie sama2 kami dtg.. bukan lah sama kereta.. tapi kebetulan bha..
bestnya!sblum teacher dtg kami main bola lagik.. sama drg si khairil,asyraf,sofie&nazihah
huhu! bola keranjang lah, bola baling lah. apa2 pun memang dasyat gilak lah! hahaha.. okeylah
ini jak.. cukup sudah.. babye!

Thursday, 31 March 2011

assalamualaikum dan salan sejahtera..

hye semua.. humm, blog ni bukan nurin yang buat.. hehe, tapi kawan nurin yang buat tau.. huhu! yang mengeditnya pun kawan gak.. nurin suka warna purple!! gila purple!! cehh, endak bha.. main2 jak.. tapi betullah nurin suka purple!! purple is cute.. huhu.. iya bha.. endak percaya kha.. huhu.. tanya lah kwan2 nurin tu.. hikhikhik :D
chat sama nurin di sini ya! nurin mau chat sama kamu ba!
followers nurin yang chumil ada di sini!